שאלה מאוד אישית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/09/2008 | 23:58 | מאת: טליה

הנני בת 32 ועברתי ראיון עבודה שבו הייתי צריכה לכתוב "מכתב" כדי שגרפולוג ייתן חוות דעת. עליתי לארץ בגיל 15 מרוסיה ולפי דעתי שפת אם שלי-רוסית, אבל גרפולוג אמר שהמכתב שנכתב ברוסית ופרטים אישיים שנכתבו בעברית נכתבו על ידי כתבו שני אנשים שונים וביקש את אותו מכתב בעברית. נכון להיום הוא לא ממליץ למעביד לקבל אותי למקום עבודה זה ללא הסברים. העם לפי מכתב שנכתב בעברית אפשר לדעת מי אני? העם זה לא הייתה טעות לתת את המכתב השני? ובאמת מה היא שפת האם שלי????

22/09/2008 | 17:57 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

טליה ערב טוב, שפת האם שלך היא רוסית. אומנם, את נמצאת שנים רבות בארץ, אך עדיין כל יסודות השפה הוקנו לך בשפת אימך, רוסית. חוות דעתו של הגרפולוג תמוהה בעיניי מאוד. מה פירוש שני אנשים??? כתב היד שלך הוא שלך בכל שפה. לא ברור למה נדרש מכתב שני ומה הבעייה בכתב היד. אני הייתי מבקשת הבהרות ומקווה כי בפעם הבאה יבחן אותי בעל מקצוע מיומן יותר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה