מכון אפי - אבחון ופיתוח יכולת למידה.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/09/2008 | 08:41 | מאת: אור

מכון אפי – המיוחד והשונה מכון אפי הוקם בשנת 1991 על-ידי עמותה ללא כוונת רווח, במטרה לסייע לילדים ומשפחותיהם "הנופלים בין הכסאות" בתוך מערכת החינוך. במכון אנו מאבחנים ומטפלים בילדים אשר מתקשים להביא את יכולתם הטובה לביטוי עקבי ואינם מצליחים להתמודד עם דרישות בי"ס. http://www.efi.org.il

03/11/2008 | 09:40 | מאת: יהודית

ברצוני לדעת אם תוכלו לעזור לי אם בני בן 13 שסובל מבעיית קשב וריכוז וינם איתו בעיות בבית הספר .כול מיני הצקות מצידו כלפי ילדים אחרים וכן בעיות לימודיות הן בבית הספר והן בבית. בתודה מראש האמא המיואשת.

מנהל פורום לקויות למידה