בקשה..

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

01/09/2008 | 22:17 | מאת: דינה

שלום, ברצוני לשאול על מכון אבחון שאני יכולה לגשת אליו באזור חיפה, התחלתי לימודיי במכללת רידמן לנטורופתיה וקשה לי נורא רק במבחנים ,ההקלות שהמכללה נותנת ללקויי למידה הם משמעותיים מפצלים להם מבחן אחד לשניים ואני רוצה לבדוק את עצמי כי הקושי קיים. אשמח על המלצה ממכם בהקדם האפשרי.

02/09/2008 | 10:18 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דינה בוקר טוב, לפני שקובעים מקום אבחון חשוב מאוד לברר במכללה אילו אבחונים יתקבלו, משום שרוב המוסדות האקדמאיים עובדים עם מכון אחד ואינם מכבדים כל אבחון אחר. בברכה אלמוג

03/09/2008 | 22:20 | מאת: דינה

שלום, אני לחוצה בזמן ועליי לקבל החלטות ,יעזור לי מאד אם אקבל תשובה לשאלה שלי למעלה. תודה מראש.

מנהל פורום לקויות למידה