אומגה 3

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/08/2008 | 22:48 | מאת: איריס

הבת שלי אובחנה עם בעית קשב וריכוז הריטלין בבדיקת טובה לא השפיע ולכן היא לא מקבלת מה דעתך על תוסף תזונה אומגה 3 בסירופ, האם זה באמת יכול לשפר ולעזור לבת שלי? תודה מראש איריס

30/08/2008 | 10:24 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

איריס בוקר טוב, ראשית, כדאי לנסות. אומגה 3 אינה תחליף לריטלין, אך לעיתים היא מצליחה לסייע באיזון . מעבר לכך התוסף התזונתי חיובי לגוף ובהחלט אין מה להפסיד. בנוגע לריטלין - האם ניסיתם גם קונצרטה או תחליף ריטלין אחר? בברכה אלמוג

30/08/2008 | 15:47 | מאת: איריס

תודה על תגובתך, בתי לא ניסתה תחליף לריטלין היא מטופלת בתרופה נירולוגית והרופא מסר כי הריטלין יכול להזיק לה בנוגע למחלה שלה יש לה פטיט מל- אבסנס מטופלת בתרופה דפלאפט היא גם בעלת עודף משקל רב היא בת 10 ושוקלת מעל 55 ק"ג מה שכן היא גבוהה מאוד לגילה, לכן אני מנסה כעת את האומגה 3 כי היא סובלת מבעית חמורה של קשב וריכוז ולומדת בחינוך מיוחד רק בריאות איריס

31/08/2008 | 12:00 | מאת: דינה

אני נותנת לבני בן ה- 3 אלספה סירופ כפית אחת ומרגישה שיש שינוי, הוא יותר רגוע ופחות היפראקטיבי יותר קשוב ומרוכז. ניסתי בעבר אלספה פוקוס וזה היה קשה לו לבליעה אבל הסירופ עושה עבודה נפלאה

31/08/2008 | 20:18 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

איריס, ערב טוב תמיד כדאי לנסות . אולי הסירוף יכול להשפיע לטובה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה