קושי בלימודים..

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/08/2008 | 00:56 | מאת: דינה

שלום אני בחורה בת 27 התחלתי לימודי נטרופתיה, זה מסלול של 4 שנים ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי ללכת על זה. לפני שבוע נכשלתי אני היחידה בכיתה במבחן מסויים(אנטומיה),מרגישה שיש לי בעייה של זיכרון והבנה אף פעם לא אובחנתי כלקויית למידה קשה לי עם העובדה הזו שאני היחידה שנכשלתי וכמובן יש מועד ב הדאגה שלי איך אני אמשיך בלימודים במצב כזה ואני עדיין בהתחלה איפה אפשר לברר או לדעת על מצבי ואם אני לקויית למידה באזור חיפה? או בכלל המכללה עצמה עושה אבחון? הערה: בתיכון זלזלתי בבגרויות ולא הצלחתי בלימודים כי היה לי קושי רב.

20/08/2008 | 09:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, מאחר ואת כבר רשומה ללימודים חשוב לברר אילו אבחונים יכובדו על ידי המוסד בו את לומדת. האם קיים מכון אבחון בתוך המוסד האקדמי? היכן את לומדת? אל תחששי! גם על הקשיים החמורים ביותר ניתן להתגבר. אם זהו התחום המעניין אותך באמת, אל תוותרי! בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה