בעניין קשיים מתמשכים בקריירה הקשורים אולי ללקות למ

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

28/07/2008 | 22:18 | מאת: משקפופרית

אלמוג שלום, אני באזור גיל השלושים +- ופעם בזמן מה אני מחליפה עבודות, העבודות הן בעיקר זמניות, למרות שלמדתי אומנות ומקצוע טיפולי כלשהוא.מה שגורם לי לחרדות, דכאונות, ובעיקר לטלפונים חוזרים ונשנים מהבנק. הייתי באין ספור יעוצים מקצועיים למינהם. ואבחונים מהם אני יוצאת במפח נפש מוחלט בגלל הפערים הגבוהים בין היכולת לביצוע. והציון הגבוה בכל הקטע השפתי מילולי, וחוסר יכולת יישומית. הייתי רוצה לדעת האם יש מענה מקצועי ורציני ללקויות למידה. הייתי רוצה להתמקצע ולהתפרנס בכבוד. משקפופרית.

29/07/2008 | 23:28 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, ללקויי למידה יש פתרונות מקצועיים וטובים. חשוב להתייחס לממצאי האבחונים, ליכולות האישיות והכי חשוב לחלומות. כל אלה יחד בהחלט יביאו לשינוי והצלחה בתנאי כמובן, שאת רוצה באמת, ומלווה בבעל מקצוע אחראי ומצויין. מה אומרים האבחונים? מהן המלצות המייעצים? מה את אוהבת באמת? האם את רוצה ללמוד / לעבוד? מהם הגורמים המפריעים ביותר? מה פירוש מקצוע טיפולי כלשהו??? האם הוא מעניין אותך? מהו איזור מגורייך? היכן למדת והיכן את רואה את המשך דרכך? השיבי על שאלותי, ונמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה