עזרה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/07/2008 | 19:47 | מאת: עמית

אני סובל מבעיות קשב וריכוז חמורות, ואני בן 28 , כל בחורה שני מכיר מזה 3 שנים, לא מחזיקה איתי יותר משבועיים במקרה הטוב עד שהיא זורקת אותי, אני חושש וחושד שזה בגלל בעיות הקשב והריכוז שלי והאימפלוסיביות שלי שאין לי שליטה עליהם, מה עושים? איך אני יכול לעזור לעצמי? כל פעם נשבר לי הלב מחדש ואני כבר ממש מרחם על עצמי, זה קורה כל הזמן, הכרתי כבר 50 בחורות שונות ב3 שנים האחרונים ותשעים אחוז מהם העיפו אותי ובתקופה של עד שבועיים איתי בקשר, אשמח אם תוכלי לעזור לי, אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, אני בחור שנראה טוב

18/07/2008 | 20:55 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

עמית ערב טוב, קודם לכל תודה על הכנות. מעטים הבחורים שמוכנים לומר שיש להם בעייה ומבקשים עזרה. עכשיו ננסה לפרק את הבעייה לגורמים, וננסה להבין מה ניתן לעשות אחרת? איפה מרכז הבעייה? מהם הגורמים? ומה וכיצד ניתן לשנות. אתה פותח ומספר כי יש לך בעיית ריכוז חמורה. תאר במה בעיית הקשב באה לידי ביטוי: לימודים? עבודה? חברה? קצת היסטוריה מוקדמת? תאר מפגש עם בחורה - היכן נקודות החוזק ? איפה מתעורר המשבר? מדוע בדיוק מוותרים על מערכת היחסים? אני מרגישה את הכאב בין המילים. מניחה שחלק מן הכישלון נובע מחוסר ביטחון וחשש להיפגע שוב. רחמים עצמיים אינם התשובה למרות הכול ואינם מובילים לשום מקום. אשמח ללוות אותך בניסיון למצוא תשובות חדשות וליצור מציאות טובה יותר. אני בטוחה שתצליח משום שיש לך אומץ וכנות מרשימים ואינך נמנע מהתמודדות. חזור אלי עם פרטים נוספים בברכה אלמוג

20/07/2008 | 10:48 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

מנהל פורום לקויות למידה