מורה משלבת בבית ספר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/07/2008 | 13:14 | מאת: רעות

אילו מקצועות מלמדת מורת שילוב בבית ספר באופן פרטני? האם זה מורות לחינוך מיוחד? האם זה העסקה דרך מתיא?

02/07/2008 | 17:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אחר הצהריים טובים, מורת שילוב עוסקת במרבית מקצועות הלימוד, כאשר המטרה היא מציאת שבילים חלופיים ללמידה, וסיוע לילד להשתלב בכיתתו עם בני גילו. מורת שילוב מתמחה בתחום החינוך המיוחד ולקויות למידה, ולעיתים מועסקת דרך מתיא. בברכה אלמוג

03/07/2008 | 04:29 | מאת: רעות

1. מה זאת אומרת שבילים חלופיים ללמידה? 2. האם עובדי מתיא הם עובדי משרד החינוך ומקבלים אותם תנאים? 3. יש לי תואר ראשן בחינוך ותעודת הוראה מקצועית האם אוכל להשתלב כמורה משלבת? 4. האם יש שעות שילוב גם בתיכון? 5. האם עיקר עבודת השילוב היא לחיזוק הקריאה ו/או לחילופין לעזור לתלמיד במקצועות הנלמדים? 6. האם כדי לקבל שעות שילוב בבית הספר התלמיד נדרש לעבור ועדת השמה?

מנהל פורום לקויות למידה