פני לאלמוג והממשךיתכתבות עמוד קודם

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/06/2008 | 18:43 | מאת: שולמית

היי אלמוג: יש לי כאן בפורופ הפניה אליך מתוך שירור כהמשך התכתבות ויתעדכנות בעמוד 45 אנא יסתכלי שמי שולמית וזה תחת הכותרת המשך יתכתבות וחיפוש מורה לאנגלית כי אני רוצה להשלין בגרות זה כתזכורת ויש לי לקות למידה במקצוע הזה אז יבטחת שתעזרי לי בחיפוש המורה אז אנא תינסי למב שניכתב לך קודם לכן מחכה לתגובתך בקוצר רוח.

24/06/2008 | 21:00 | מאת: מורה לאנגלית

קראתי את ההתכתבות שלך עם אלמוג וראיתי שאת מחפשת מורה לאנגלית מוסמכת לבגרות שמתמחה בלקויות למידה. אני גרה בלוד ומלמדת אנגלית 6 שנים, מתחמחה בלקויות למידה והכנה לבגרות. במידה ואת מעונינת השאירי מייל או טל. ליצור איתך קשר

24/06/2008 | 23:36 | מאת: שולמית

שלום רב: אני לא יודעת את שמך. ולכן אשאיר לך וישר יפנה אותך 052-4267617 או 052-2779135

מנהל פורום לקויות למידה