שאלה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/06/2008 | 00:17 | מאת: טום

בגלל שאני לא יכול לקבל ריטלין כי אני סובל מדכואונות, הפסיכיאטרית נתנה לי דרלין , האם זה מטפל בבעיות קשב וריכוז? מה הוא ייתן לי?

20/06/2008 | 17:58 | מאת: טום

אפשר לקבל פה תשובה????

20/06/2008 | 23:47 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ראה את תשובתי ליניב. חוסר הנימוס והחוצפה נמאסו עלי! גם לי, תתפלא, יש חיים, עבודה ועוד קצת. כשאתפנה אשיב.

21/06/2008 | 15:06 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

טום , צהריים טובים אני מניחה שהפסיכיאטר לקח בחשבון את כל המשתנים כולל הפרעת הקשב והיסטורית הדכאונות בעבר. משום שמדובר בנושאים מהותיים וקריטטים, היחיד שיכול לענות באחריות הוא הרופא המטפל. נקודה חשובה - בכל תהליך של חיפוש תרופה או דרך לעקוף את הקושי צריך סבלנות. אין אפשרות לדעת מראש את השפעותיה של תרופה כזו או אחרת, ולכן חייבים לנסות. מעבר לכך - זו הפעם האחרונה בה אני משיבה לשאלתך, כאשר אתה פונה אלי בחוסר סבלנות ובחוצפה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה