התייעצות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/06/2008 | 22:47 | מאת: יניב

יש לי שאלה, 1.האם לקונצרטה יש פחות תופעות לוואי מהריטלין? 2.והאם יש עובדות מוצקות לכך שהתרופה התחליפית שנקראת סטרטרה עוזרת ביעילות לבעיות הקשב והריכוז הענקיות שלי?

06/06/2008 | 23:32 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

יניב לילה טוב, לשימוש בקונצרטה הרבה פחות תופעות לוואי מן השימוש בכדורי ריטלין. אין עובדות מוצקות! השפעתו של כדור או תרופה זו או אחרת משתנה מאדם לאדם. אין כל יכולת צפייה מראש או התחייבות לתגובה מסויימת. רק ניסיון מבוקר יחד עם הרופא המטפל יוכלו לענות על שאלות אלה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה