שאלה לגביי תרופה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/06/2008 | 18:59 | מאת: טום

רציתי לשאול איך אני יכול להשיג את התרופה שנקראת סטרטרה? שמעתי שהיא הרבה יותר טובה, כי אני לוקח ריטלין וזה משפיע עליי לרעה מאוד, מלא תופעות לוואי, איך אני משיג את התרופה סטרטרה? וכמה היא תעלה לי? יש לציין שאני בן 27 וסובל מבעיית קשב וריכוז גבוהה

03/06/2008 | 22:56 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, את התרופה תוכל להשיג דרך מרשם הרופא המטפל בלבד. קופת החולים משתתפת במימון התרופות מסוג זה, ועלותן כ - 170 שקלים בחודש. בברכה אלמוג

06/06/2008 | 13:38 | מאת: טום

לגביי מה שאת אומרת, הרופא המטפל למה את מתכוונת? רופא המשפחה? או נוירולוג? כי דיברתי עם הנוירולוג והוא מפחד לתת לי את זה כי זה נסיוני ושיש לי היסטוריה של דיכאונות, אז מי יכול לתת לי את המרשם לתרופה סטרטרה? ומה אני צריך לתת לו לרופא כדי שיתן לי את המרשם? איזה רופא?? יש לי הרבה שאלות, אשמח לתשובות, אני ממש סובל מבעייתי

מנהל פורום לקויות למידה