שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/05/2008 | 18:43 | מאת: טום

אני בן 28 ואני לוקח ריטלין כבר שבועיים, אובחנתי כסובל מבעיית קשב וריכוז די גבוהה, אבל יש לי הסטוריה של דיכאונות, ואני מטופל בפרוזק, לאחרונה אני מרגיש החמרה מאוד במצב החרדה והדיכאון אצלי מאז שאני לוקח את הריטלין, ואני לוקח איתו גם את הפרוזק, 1.האם יש משהו אחר שאני יכול לקחת שלא יגרום לי להיות דיכאוני וחרדתי ושיטפל בבעיות הקשב והריכוז שלי? 2.שמעתי שיש כדור שנקרא גם סטרטרה או משהו כזה, זה יעזור? ובכל מקרה אני אשמח אם תגידו לי מה לקחת שיעזור לי

27/05/2008 | 18:15 | מאת: טום

למה לא עונים לי??

27/05/2008 | 23:47 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

טום לילה טוב, ראשית לא ברור לי מיהו הרופא שנתן לך ריטלין , כאשר ידוע שאתה סובל מדכאונות??? ברור כי במקרה זה חייבים למצוא תחליפים. הסאטרה היא בהחלט אחד מהם, אך בכל מקרה כאן יכול להכריע רק הרופא המטפל. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה