בעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

16/05/2008 | 23:49 | מאת: גלית

שלום אני בת 30 ולומדת כרגע מקצוע (הנהלת חשבונות) בעבר למדתי כסטודנטית במכללה והופנתי לאיבחון אשר בו אובחנתי כבעלת בעיות קשב וריכוז ובעיות ביכולת ההתבטאות לסיכום נאמר לי שאני צריכה להעזר בריטלין נכון להיום אני נשואה ונמצאת בטיפולי פוריות ולכן לא יכולה להקחת ריטלין במהלך הלימודים הייתי רוצה לגדעת האם את יכולה להמליץ לי על תרופה טיבעית אשר יכולה לעזור לי להיות יותר מרוכזת בלימודים מכיוון שמאוד קשה לי ובנוסף איך היית ממליצה לי לשפר את יכולת הביטוי שלי דבר הפריע לי מאוד בעבודתי תודה מראש על התשובה

17/05/2008 | 13:25 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, נתחיל מן הפרטים החשובים - שיפור בכישורי שפה בכתב ובעלפה. את זקוקה למורה מומחה לאסטרטגיות למידה, אשר יסייע לך ללמוד להביע בדיוק מה שאת רוצה. הבעה בכתב הוא תחום לא פשוט, אך בהחלט נרכש ומיתן לשיפור משמעותי. בהבעה בעלפה חשוב להעשיר את אוצר המילים וללמוד משפטי מפתח מובילים, אשר יצרו סדר במשפט ויסייעו להבנתו. כתחליף זמני לריטלין את יכולה לנסות תמצית רסקיו או כמוסות מרוכזות של פסיפלורה בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה