הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/02/2008 | 19:42 | מאת: לימור

בני בן ה- 6 וחצי אובחן כילד עם הפרעות קשב וריכוז. רציתי לדעת האם ישנו דבר הנקרא: ריטלין טבעי? לפני שאני אתחיל לתת לו את הריטלין. שמעתי או קראתי לפני כמה זמן את אודטה אומרת שישנו דבר הנקרא "ריטלין טבעי" האם נכון הדבר? ואם כן מהו? תודה.

25/02/2008 | 17:18 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, לצערי, אין תחליף לריטליו. זו התרופה הנחקרת, הידועה והיעילה ביותר הידועה עד כה. קיימים תחליפים למיניהם כמו אומגה 3, אצה כחולה ירוקה, פסיפלורה בכמוסות... אך כל אלה אינם מספקים תחליף ממשי. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה