שיקולי הרופא במתן ריטלין / קונצרטה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/02/2008 | 20:02 | מאת: שרית

שלום רב, 1.האם לרופא ישנם שיקולים מסויימים לתת לאדם הסובל מADD ריטלין <--או--> קונצרטה, שמעתי שתופעמות הלוואי של קונצרטה פחותות משל הריטלין. אשמח לתשובה מקיפה על השאלה. תודה מראש, שרית

11/02/2008 | 09:07 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, במידה ואובחנה הפרעת קשב יש לבחון מהי מידת החריפות? עד כמה קיימת השפעה על התפקוד היום יומי? בנוסף וחשוב! כיצד מגיב המטופל לתסמיניי התרופה? כאן באים בחשבון גיל, נטייות אלרגיות, רגישות ובכלל כל פרמטר רפואי אישי. כעת נעשה ניסיון. לעיתים לוקחים מספר שבועות או אפילו חודשים עד מציאת המינון או התרופה הרצויים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה