טיקים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/12/2007 | 03:01 | מאת: ohad

שלום אני כרגע נמצא בטיול של חצי שנה לפני כחודש התחילו לי מצמוצים בעין ללא שליטה ןלאט לאט זה עבר גם לכל מיני שרירים בגופ אני מאמין שלדבר הזה קוראים טיק אני לא סובל מאיזה מחלה אחרת או טשטוש בראייה מה שמעניין אותי זה האם זה בגלל איזה שהוא מצב לחץ. בנוספ כאשר אני עושה פעילות מסויימת אין לי כלום. ביומיים האחרונים יש היחלשות של הטיקים וכמעט שאין לי בכלל רציתי לדעת מה גורם לדברים האלה האם זה באמת טיקים ובנוספ האם זהיעבור

20/12/2007 | 23:33 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, השאלה מורכבת: הסיבות לטיקים יכולות להיות רבות: מתח, הפרעות קשב, עייפות, קושי בהתמודדות ספציפית ועוד ועוד. אתה מתאר תופעה חדשה, ומכאן אני מעריכה כי היא גם חולפת. במידה והתופעה חוזרת על עצמה יש לבדוק - ראייה הפרעות קשב וריכוז במקרים חריפים תסמונות טורט טיול נעים בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה