עזרה במציאת מורה לאסטרטגיות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/12/2007 | 18:40 | מאת: בר

האם תוכלו להמליץ או לכוון אותי למורים המתמחים באסטרטגיות למידה באזור כוכב יאיר צור יגאל? מודה מראש על העזרה

19/12/2007 | 10:08 | מאת: ציפי קוברינסקי

במסגרת עבודתי כמאמנת הורים לילדים לקויי למידה יש לי קשר עם מורות המתמחות באסטרטגיות למידה בהרצליה ורעננה. אם זה מתאים לך צרי קשר

09/04/2014 | 12:45 | מאת: יעל

שלום רב, אנו מתגוררים ברמת השרון ואני מחפשת מורה לאסטרטגיות למידה עבור בני הלומד בכיתה י' הכוונה היא למורה אשר תוכל לעבוד איתו על דרכי למידה המתאימות ללקות בנושא הזכרון והשליפה. תודה

27/01/2008 | 15:54 | מאת: מיכה

לאלמוג שלום שמי מיכה אני בן 39 אני זקוק נואשות למורה מאזור כוכב יאיר והסביבה לאסטרטגיות למידה שימור ושליפה מידע מהזיכרון ולטכניקות לסיכום ותימצות חומר יש לצין שאני לא לומד במוסד אקדמי כל שהוא. תודה מראש

02/02/2008 | 11:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

מיכה בוקר טוב, לצערי,מספר המורים לאסטרטגיות למידה במרכז הוא מועט. אוכל להפנות אותך למורה מצויינת בגדרה, המלמדת גם במכללת אחווה ( של אוניברסיטת בן-גוריון ) מעבר לכך אני צריכה לחשוב, אלא אם אתה יכול להגיע למספר שיעורים מוגבל לצפון. עוד אחשוב על פתרונות נוספים... בברכה אלמוג

26/03/2008 | 11:11 | מאת: אורלי

שלום רב אני מחפשת לבני מורה לאסטרטגיות למידה במקצועות :ספרות,פסיכולוגיה והיסטוריה. בני הוא בכתה יא,ואנחנו גרים בתל אביב תודה אורלי

מנהל פורום לקויות למידה