שאלה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

16/12/2007 | 00:05 | מאת: שולמיתוש

היי אלמוג לפני כמה ימים פורסם כאן בפורום שלך על ללקוי למידה באיזור ת"א ב17.18 לחודש והיום אני רוצה לקרוא פרטים על זנ ומשום מה זה לא מופיע מה קרה ?אני מקווה שאת יודעת על מה אני מדברת. זה מאד חשוב לי כיתחננתי ללכת. אודה להגשת עזרתך במהרה זה מאד מאד חשוב. היות ןזה בימים הקרובים שני לא רוצה לפספס פשוט. בתודה מראש ושולחת לך מכאן אור שמחה ואהבה עם המון הערכה שולמיתוש.

16/12/2007 | 19:42 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, לצערי, איני יודעת למה הכוונה. אוכל לחפש בארכיון הפורום אולי נמצא שם את האבידה. בברכה אלמוג

16/12/2007 | 20:16 | מאת: שולמיתוש

היי אלמוג אודה לך מאד אם תעשי כך. כי היריה ממש בימימים האלה .יום שלישי הזה. ומכןאן אני יכול להגלום פרטים ולדעת עליו יותר. תודה מקרב לך מלב אל לב שולמיתוש.

מנהל פורום לקויות למידה