שימוש בריטלין -דחוף

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/12/2007 | 15:35 | מאת: סטודנטית

שלום אני סטודנטית בת 26 סובלת מ ADD ובעשרה החודשים האחרונים אני נוטלת ריטלין 10 mg ומאז שני נוטלת אין לי כוחות לכלום אין לימוטיבציה לכלום תחושת דיכאון בשבועיים האחרונים הפסקתי ליטול אותו וכעת בלעדיו אני לא מצליחה ללמוד בכלל והדיכאון החמיר אני באמצע תקופת לימודים לחוצה , האם יש קשר בין צריכת ריטלין לדיכאון? האם את ממליצה על משהו אחר?

10/12/2007 | 23:00 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, במקרים מסויימים בעיקר בגיל צעיר ניתן למצוא קשר בין ריטלין ודיכאון. המלצתי לך היא לפנות בדחיפות לרופא המטפל ולנסות שימוש בתחליפי ריטלין. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה