שאלה.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/11/2007 | 18:47 | מאת: שולמית

היי אלמוג רציתי את עזרתך. אני לקוייית למידה וברצוני ללמוד נהיגה האת אתה מכירה מורים לנהיגה ללקויי למידה מאזור מרככז או אשדוד. בתודה מראש שולמית.

25/11/2007 | 20:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בימים הקרובים אפעיל קשרים ואשתדל למצא לך מורים מאיזור המרכז. ללא קשר כדאי לנסות את הטיפים הבאים: - זיהוי על פי מדבקות במקום צדדים - תרגול מעשי ולא על ידי שאלות תיאורטיות - לימוד תמרורים גם על פי מספר ומיקום - לימוד חוקים בקבוצות שייוך ( באיזה מרחק עוצרים, חונים ) מעבר לכך אשמח אם תתארי את הקושי, וכך נוכל לחשוב יחד כיצד להתגבר עליו. בברכה אלמוג ( אני בחורה )

04/12/2007 | 12:50 | מאת: שולמית

היי אלמוג זאת שוב אני שולמית אותה אחת מהשאלה למעלה הפעם שאלתי איך מתקדם העניין ויש לך תשובה חלקית. אם לא מצאת את הזמן לא נורא יתכן אחרי חנוכנה יהיה יותר זמן לפעילות בענין אנאממך תעדכני אותי בעניין זהמאד חשוב לי. את נהדרת ונפלאה ועש כ לא אכזבת אותי אף לא לרגע תמיד נענית ועזרת מאד. שולחת לך מכאן חום אור שמחה והאבה. והמון הערכה על עבודתך המסורה ונאמנה עושה הימים כלילות אשרי האישה חזקי ואמצי בפועלך חג אורים ומורים שמח.

מנהל פורום לקויות למידה