אמא עצבנית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/09/2007 | 22:13 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב,בשנתיים האחרונות הפכתי לאישה מרירה ועקב זה אני נהייתי אדם מאוד עצבני הייתי רוצה לדעת איזה תרופה הייתי יכולה לקחת על מנת להירגע כי אני משדרת זאת לילדיי היקרים לי

09/09/2007 | 22:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אמא יקרה, אני מודה לך על פנייתך הכנה והכואבת, אך חוששת שהתרופה אינה התשובה הנכונה, שכן היא מטפלת בסימפטום ולא בבעייה. נסי לשתף מעט במה שגורם לך לעצבנות ולקושי, ומשם ננסה לסייע. בברכה אלמוג

11/09/2007 | 00:34 | מאת: אמא מודאגת

זהו שאני לא יודעת איך להסביר אבל כל דבר מעצבן אותי..אני "מתחממת"בשניות וזה משהו שלא היה לי בעבר.אין לי סובלנות לשום דבר יש לך איזה שהיא תרופה שתוכל להרגיע אותי?איזה רגיעון?

מנהל פורום לקויות למידה