מה קורה פה? אמהות מתעקשות לתת ריטלין לכל שובב

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/03/2007 | 20:57 | מאת: דיתי

www.cchr.org.il תכנסו לאתר הזה ותראו מה כל התרופות האלו יכולות לעולל לילד שלכם. מספיק עם ההיסטריה לתרופות. זה הורס לילדים שלכם את המוח.

31/03/2007 | 22:14 | מאת: לדיתי

בלי קשר לדעתך או דעתי בנושא - חבל שהורים לא שמים לב ופונים לפורום זה בשאלות הנוגעות בענייני תרופות. מנהלת הפורום אינה רופאה. !

01/04/2007 | 06:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ראשית, את מתפרצת כאן לדיון שבינו ובין שימוש בתרופות אין דבר. שנית, זו לא הפעם הראשונה בה את מנסה להניא את גולשי הפורום מהתייעצות שמסייעת להם, ושלישית - מנהלת הפורום אינה רופאה ואינה מציגה עצמה ככזו, אך יש לה ידע נרחב וניסיון רב מאוד בעבודה עם צעירים ובוגרים הנדרשים לשאלות בנוגע לתרופות והתמודדות עם בעיות קשב והשפעותיהן בלמידה. יתר על כן , הניסיון המקצועי כאן מכריע, מכיוון שניתן לתאר תהליך ניסיון ותוצאות לימודיות התנהגותיות ורגשיות. במילים פשוטות - נדמה לי שאינך מבינה כמה סבוך הנושא ואינך מודעת לפנים הרבות שיש לו. על כל פנים אם את מעוניינת להידבר בצורה תרבותית, את מוזמנת, אך הסטה של קוראי הפורום אינה מקובלת כאן! אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה