בעיות חברתיות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/03/2007 | 18:03 | מאת: pitu

אלמוג שלום רב! אני כותבת בעקבות התשובה שלך בקשר לחוגים מתאימים לילד בעל הפרעות קשב וריכוז.( תודה רבה!!! :) ) שאלתי עכשיו היא: ואם בנוסף רוצים לעזור לו בנושא חברתי? ספורט קבוצתי עדיף? אני בהתלבטות מכיוון שהוא מפחד מדחייה מצד הילדים . האם לנסות לשכנע או לא? תודה מראש

06/03/2007 | 23:19 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, הפעילות הקבוצתית חשובה. כדאי לחפש מסגרת אינטימית ולא מאוד תחרותית. לוודא כי המדריכים מודעים לקשיים ומוכנים לתמוך ולהגן. עם זאת לא בכל מחיר! אם הילד מתנגד בתוקף, עזבי אותו כעת וחפשי עיסוק אחר עד שבנך יהיה בשל במידה מספיקה להשתלב בקבוצה. חשוב מאוד שהפעילות תמשוך אותו ובבסיסה תעורר עניין. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה