מחכה לתשובה מאלמוג

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/01/2007 | 10:03 | מאת: כלנית

אלמוג שלום. אני שלחתי לך עוד פרטים בתאריך 8.1.07 ועדיין אני ממתינה לתשונה לאיזה סוג של פסיכולג אני אמורה לקחת את ילד.אשמח לקבל את תשובתך בהקדם (אני לא מבינה מה זה קליני או טרפיסט?!) תודה כלנית

17/01/2007 | 14:00 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

כלנית צהריים טובים, ההבדל המהותי בין הפסיכולוגים היא דרך הטיפול: פסיכולוג קליני מטפל בעיקר באמצעות שיחות. טרפיסט משלב בטיפול פעילות אקטיבית של המטופל כגון ציור, פעילות גופנית, כתיבה או שילוב כל פעילות אחרת שאינה מילולית. אשתדל לחזור עוד היום להודעתך הישנה ואגיב בהתאם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה