בת 10

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/01/2007 | 08:14 | מאת: צביה

כבר מכיתה א' הייתה לה בעייה שקודם אובחנה כבעיית קשב וריכוז ע"י נורולוג בכיתה ב' קיבלה ריטלין בכל כיתה ב' זה השפיע טוב למדה טוב והכל היה בסדר אבל חששתי מהרטילין בתחילת כיתה ג' התחלפה לה מורה והילדה פשוט סבלה והרטילין החליף את זהותו היו לה בעיות שלא היו לפני כן ואז הנורולוג המליץ להפסיק את הרטילין היום הילדה מאובחנת עם בעיות ריגשיות והתנהגותיות ולא מקבלת שום תרופה היום הילדה בסדר כי היא בביה"ס שמתאים לה . אני רוצה לדעת איפוא אפשר לאבחן שיש לה בעיות של לקוי למידה כי היא היום משתדלת רק בביה"ס ולא בבית. תודה לתשובתכם

03/01/2007 | 18:21 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, את כותבת שהילדה משתדלת בבית הספר, ומתפקדת היטב התנהגותית, אם כך מדוע את חושבת שהיא סובלת מליקוי למידה??? לקוי למידה לא יצליח לתפקד היטב מבחינה לימודית, יווצר פער משמעותי בין רמת ההשקעה לתוצאות. לפי דברייך המצב אצלכם תקין לגמרי. הסבירי את עצמך, ואשתדל לענות בהתאם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה