דוגמת איבחון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/12/2006 | 18:59 | מאת: קומי

אני סטודנטית בקורס לקויות למידה ולצורך לימודי אני מעוניינת בדוגמאות לאבחונים של ילדים דיסקלקוליים או לחילופין לראיין ילד/נער עם בעיה של דיסקלקוליה שמטופלת. תודה מראש קומי

03/01/2007 | 01:02 | מאת: יעל

הי, רציתי לשאול היכן את לומדת לקויות למידה- האם במסגרת חינוך מיוחד. איפה את לומדת את התחום. בנוסף, מעבר לעניין הרב והסיפוק שיש בעבודה זו האם הפרנסה היא נאה?

03/01/2007 | 18:08 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אבחון היא עבודה קשה, אשר דורשת שעות רבות הן בעבודה מול המאובחן, ובעיקר ביתוח ממצאי האבחון מאוחר יותר, אי לכך מי שמבקש פרנסה מאבחון בלבד יתקשה לעשות זאת, אך שילוב של תחום זה עם הוראה מתקנת וטיפול בתחום לקויות למידה והפרעות קשב עשוי לפרנס בכבוד. בברכה אלמוג

03/01/2007 | 20:25 | מאת: קומי

שלום יעל התחום מאוד מאוד מעניין לא צריך להגיע מהחינוך המיוחד, אני לומדת במכללת תלפיות בתל אביב מקום חביב וידידותי ללומד, לגבי פרנסה?? אני עדין לומדת כך שעוד לא התנסתי בעבודה אך מה שבטוח זהו תחום שמתפתח ותהיה דרישה למקצוע. מקווה שעזרתי. קומי

מנהל פורום לקויות למידה