בדרכי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/11/2006 | 00:26 | מאת: עדנה

אלמוג בו שחר שלום רב בהמשך להודעה הקודמת, דיפדפתי בהודעות שקדמו לזו שלי קראתי על המכון "בדרכי" ורציתי לדעת מה יש לך להציע לנו, לביתי ולי כעזרה כשאנו לא חיפאים? תודה עדנה

26/11/2006 | 08:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

עדנה שוב בוקר טוב, מרכז הבסיס נמצא בחיפה כפי שקראת באתר בדרכי. עם זאת אני יוצאת מדי פעם לפרוייקטים מיוחדים גם מחוץ לחיפה. איני יכולה לענות לך באחריות איך אוכל לעזור לפני שאפגוש את ביתך ואותך, או לכל הפחות אשוחח עמכן בטלפון. רק אז נוכל לחשוב יחד על אפשרויות או דרכים בהן אוכל לעזור. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה