דרושים למחקר מאובחנים עם הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/11/2006 | 01:33 | מאת: עדי

בי"ס לריפוי בעיסוק של האוניברסיטה העברית בירושלים מתחיל בימים אלו מחקר, בראשותה של ד"ר עדינה מאיר, הבודק את יעילותה של ההתערבות באמצעות תוכנת המחשב של SharperBrain באוכלוסיית בוגרים הסובלת מ- ADD/ADHD. למחקר דרושים מתנדבים מכל הארץ מעל גיל 18 המאובחנים עם הפרעת קשב עם או בלי היפראקטיביות. כל הנבדקים יקבלו את תוכנת SharperBrain להתקנה בביתם. לפרטים נוספים ניתן לפנות ל-09-9511515 או עדי 050-6767713 או באתר: www.krz.co.il

17/12/2006 | 19:54 | מאת: חנה

שלום עדי נסתי להשיג אותך אולם לא הצלחתי - דברתי עם שלום והוא לא יכל לעזור לי בני תומר בן 30 מוכן להשתלב במחקר שלכם - תואר שני בתקשורת - ויש לו בעית ריכוז כמו כן באם יש לכם אפשרות לישם גם באנגלית - אזי אישי לאיר מוכן להשתתף בעבודה זו הבנתי משלום העבודה אמורה להתבצע מהבית - ובזמן החופשי של הנבדק בבקשה צרי עמי קשר חנה 097711513 או 0509442437 חג אורים שמח

מנהל פורום לקויות למידה