סוג מסוים של לקוי למידה יוכל לעבור בגנים ?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

31/10/2006 | 10:38 | מאת: דורה

שלום אלמוג תודה רבה על התשובה . אך אני עדין דואגת ואין מה לעשות זה חלק מאיותי אמא לילדה בת 2 היא מקסימה. בגן הגננת אומרת שאין לה באיות קשב וריכוז מכיוון שהיא מקשיבה לסיפורים שמקראים לה ועוד. לי בתור ילדה עשו לי הבחון אני זה במאת היה לפני הרבה זמן ואני לא זוכרת את תוצאת שכל הבחון אך אני זוכרת שיש לי בעיות בהבנת הנקרא . ונתנו לי תמיד תוספת זמן במבחנים. אך אני גם כותבת עם שיגעות כתיב . העם הביעה המסוימת הזו יכולה לעבור בגנים הוא בכלל באופן כללי . ובתור בנדם מבוגר היפו אני היום יכולה לעשות אבחון לבדוק את רמת לקוי הלמידה שלי וכנ"ל לגלי 6? תודה מראש

31/10/2006 | 22:32 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דורה לילה טוב, אבחון ילדים כדאי לערוך אצל פסיכולוג ילדים ומאבחן מומחה בתחום. אבחון עבורך ניתן לעבור אצל כל מאבחן דידקטי. השאלה מדוע? האם הידיעה שאת דיסגרפית או דיסלקטית תקדם אותך ? תתרום לתפקודך היום יומי? אני לא בטוחה. אבחון לצורך לימודים או שיפור מיומנויות בעבודה הוא כדאי. אבחון לשם מיצוי הסקרנות? לדעתי הלא קובעת, חבל על הכסף! בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה