לימוד ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

16/10/2006 | 20:10 | מאת: הפרעת קשב

יש לי כנראה הפרעת קשב ברמה מסויימת - ההנחה מבוססת על איבחון עצמי ולכן מן הסתם חובבנית. בכל מקרה לקראת תחילת שנת הלימודים ברצוני לקחת כל תוסף מזון אפשרי ש"חשוד" בעזרה להפרעת קשב ומותר לקחת אותו ללא מרשם של רופא. אבקש את ייעוצה של מנהלת הפורום: איזה תוספים כדאי לי להתחיל לקחת? תודה מראש

19/10/2006 | 16:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, ראשית אקדים ואומר, כי לא הייתי ממליצה להאביס את הגוב בתוספי מזון שלא לצורך, ועל אחת כמה וכמה מבלי ידיעה מוחלטת מהי הבעייה ומהם המקורות . עם זאת כאשר מדובר בהפרעות קשב ניתן לנסות את השימוש באומגה 3, בכמוסות פסיפלורה, או בכמוסות האצה הכחולה ירוקה. בכל מקרה הייתי מבררת ומתייעצת עם רופא המשפחה במקביל לשימוש כזה או אחר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה