קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/08/2006 | 22:12 | מאת: doris

ביתי בת 13.5. נוטלת ריטלין במשך כ-4 שנים בהמלצת נוירולוגית. במהלך השנה דיווחה כי חשה בדפיקות לב מואצות ולחץ בחזה, תופעה שבאה וחולפת לעיתים. דיווחתי על כך לרופאה והיא אמרה שזוהי תופעת לוואי של הריטלין. מזה כחודש ומחצה אינה נוטלת ריטלין (בזמן החופשה) והתופעה הזאת שוב חזרה על עצמה. מה את מיעצת לי לעשות? אודה על תגובתך בחוזר. בתודה דורית

22/08/2006 | 23:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, על פניו נשמע כי התופעה הנה טבעית ונובעת מן ההרגל של הגוף לקבלת התרופה והתגובה אליה. בכל מקרה מומלץ מאוד להתייעץ עם הרופא המטפל. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה