אני גרה בקרית -גת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/08/2006 | 15:45 | מאת: שרית

שלום אלמוג=] אני גרה בקרית -גת...יש בעזור מורות..או לפחות בעיר קרובה? ואים כן..אז איפה? בברכה שרית

22/08/2006 | 14:33 | מאת: שלמה .ש

שלום לך שרית ולכולם (גם אני תושב קרית-גת ) הבן שלי אובחן כמי שיש לו קושי בקשב ומפריע בכיתה ולא רגוע ,ובגלל שהתעקשתי ולא ויתרתי למורות ולמנהלת בית הספר ביקשתי שישלחו את הילד למבחני מחוננים כי לפי דעתי כהורה הילד שלי היה משועמם בגן ועד כיתה ד' מהחומר הנלמד ומפני שהוא חכם יותר מגילו ובתחילת כיתה ה' הומלץ לילד שלי ע"י מועצה פדגוגית ביחד עם מנהלת ביה"ס לעבור לכיתה ו' וגם שם הוא "אכל" את החומר בקלות היום הוא עולה לכיתה ח' שבכל ההקבצות הוא ברמה א'+ ומאז הבן שלי יושב לומד ולא מפריע ותודה לאל לא הייתי צריך "למלא" אותו ברטלין רק בכדי שלסביבה יהיה שקט וטוב !!! לפי דעתי לא צריך למהר ולבדוק דרכים נוספות (ללא תרופות )

מנהל פורום לקויות למידה