קונצרטה - מי מכיר?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/01/2005 | 06:43 | מאת: אסתי

אודה לכל מי שיודע על הקונצרטה. בני מקבל זה מספר חודשים תרופה זאת, ולאחרונה שמעתי שמישהיא קראה כתבה שתרופה זאת מכניסה לדיכאון, בנה נכנס לדכאונות לאחר קבלת התרופה, והחשד הוא שהדכאון בגלל התורפה. אודה לכל מי שניסה ויכול לתת תגובתו בברכת שבוע טוב!

16/01/2005 | 12:23 | מאת: מיני 3

אכן יכול לקרות מצב של דכאון לאחר השפעת התרופה, מה שנקרא "ריבאונד". אך אם התופעה לא חולפת לאחר תקופה. צריך לחזור לרופא לבדוק האם המינון מתאים או בכלל האם התרופה מתאימה. חריג מאוד שיש אנשים שנכנסים לדיכאון מעבר למה שציינתי פה . רק מי שיש לו נטייה טבעית לדכאון, אז הרטלין מוציא אותו החוצה. -דרך אגב זה שתופעת לוואי אחת מופיע אצל ילדX או בעיתון לא אומר שתופיע אצל ילד אחר. התופעות כל כך אינדיוידואליות.ושונות אצל כל אחד ואחד. לי למשל הקונסרטה היא היחידה שהייתה ממש על הפנים. והיא אמרוה להיות יעילה בד"כ יותר מכולן בגלל השחרור המושהה והאופי שלו.

מנהל פורום לקויות למידה