הפרעות קשב, ריטלין וצבא

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/05/2006 | 21:33 | מאת: מישהי

בתי נמצאת בקורס קדם צבאי. לאור קשיים בקורס הלכנו לנויירולוג שהמליץ על ריטלין. האם דיווח על קבלת ריטלין יכול לחסום בפניה או לפגוע בסיכוייה להתקבל לתפקידים מסויימים, לסכן את המשך הקורס או בכלל להציב קשיים בהמשך שירותה הצבאי?

27/05/2006 | 08:52 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, מאות חיילים אם לא אלפים מתפקדים ומשרתים בתפקידים בחירים והם גם בעלי הפרעות קשב ועושים שימוש קבוע בריטלין. הפרעת קשב גוררת לעיתים הורדת פרופיל, אך במרבית המקרים אינה מונעת מן החייל לממש את יכולותיו בתפקידים בהם יוכיח את כישוריו. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה