נתק

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/05/2006 | 21:19 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 16 ןמןגדר כלקוי למידה . לאחרונה הוא מדווח על תופעה של נתק ושוכח כליל חומר שבמצב רגיל הוא יודע בעזרת המורה ורמזים הוא מצליח לחזור לחומר, אולם חששי הוא בשל בחינות הבגות המתקרבות. רציתי לדעת מה התופעה והאם יש אפשרות לטפל בה

23/05/2006 | 17:30 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, תיאור הדברים נשמע כביטוי להפרעות קשב. האם בדתם תחום זה בעבר? כמו כן מתעוררת אצלי השאלה האם הילד סובל מחרדת בחינות ולהבדיל, האם רכש אסטרטגיות למידה אשר יסייעו לו להתמודד עם הקף חומרים עיוניים כמו בבחינת הבגרות? בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה