מתי אמצע את הריכוז ?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/05/2006 | 09:55 | מאת: יערה

שלום רב הנני בת 29 מאובחנת כלקויית קשב והיפראקטיבית ניתן לי ע"י הפסיכיאטר 20 מ"ג SR כפול שניים בבת אחת בבוקר ביום, אני בסה"כ ניסתי מינון זה בפעם השלישית אך ללא הועיל, איני יכולה לומר שדבר לא הישתנה ובהחלט אני מרוכזת יותר אך עדיין מוצאת עצמי עם אותם ההרגלים הישנים והמציקים של חוס ר ריכוז ואי שקט , האם יש לנסות את אותו המינון יותר ימים ע"מ להחליט ? או שכל יום מהווה אינדיקציה ? ודבר נוסף שמציק לי אני בימים מסויימים לומדת אחה"צ ואז למעשה השפעת הכדור דועכת , האם כדאי להוסיף כמות כל שהיא לימים אלו? תודה

22/05/2006 | 18:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, ראשית חשוב לדעת כי השפעת תרופות להתמודדות עם הפרעות קשב נמדדת לאחר כשלושה שבועות. בימים בהם את לומדת אחר הצהריים, יש לצרוך את התרופה זמן קצר לפני תחילת הלימודים ולא בשעות הבוקר. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה