לימוד ספרדית. מחכה לתשובה של אלמוג

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/05/2006 | 09:42 | מאת: עדין מתקשה

לאלמוג שלום, הבטחת לנו בעבר תשובה על לימוד ספרדית (יותר מדוייק הבטחת לנו לבדוק האם זו שפה פונטית או לא). אני עדין מתקשה מאד בלימוד האנגלית ובעצם כמעט איני מתמודד עם הנושא. אני מחכה לתשובתך בענין הספרדית. אחדד את השאלה אינני קשה לימוד (בהגדרה) אבל מתקשה מאד ובכלל לא תופס את האנגלית. לא היו לי בעיות בלימוד השפה העברית.

08/05/2006 | 23:00 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, אני יודעת כי אתה מצפה לתשובה, ואכן חקרתי והשבתי תשובה מפורטת כבר לפני כשבועיים. פנה לעמוד הפורום הקודם ( מיקום השאלה במקור ) שם מצוייה גם התשובה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה