הפרעת קשב וריכוז-מה להגיד לצהל?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

01/05/2006 | 11:03 | מאת: רותי

בני בן 16 ויש לנו אישור של מכון מוכר שיש לו הפרעת קשב והוא לוקח רטלין שאכן מאוד עוזר לו בלימודים והוא מוציא מאיות בכל מבחן. הילד נחשב למחונן לדיברי המורים ויכול להצליח מאוד בצהל בכל תחום שיבחר. השאלה היא האם חייבים לעדכן את שלטונות צהל על כך שהוא ADD והאם בעקבות כך יורידו לו פרופיל וזה עלול להגביל את אפשרויות הבחירה שלו בצהל.

01/05/2006 | 13:44 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רותי צהריים טובים, חובה לדווח. דוקא אי הדיווח עשוי לסכן את בנך ולהככשילו במהלך השירות הצבאי. האבחון הפסיכוטכני יראה מיד את יכולותיו הגבוהות, ויגרום לכך שהצבא ירצה לעשות שימוש בהן. יש מקרים בהם יורד פרופיל בגין הפרעות קשב ולקות למידה, אך בכל זאת חשוב מאוד לדווח במדוייק. בברכה אלמוג

01/05/2006 | 15:38 | מאת: רותי

לאלמוג שלום תודה על תשובתך לגבי צהל.אכן שכנעת אותי שיש לדווח. לגבי אנגלית? גם אני וגם בני טובים מאוד באנגלית-כשרון טבעי לשפות אז איף זה מסתדר עם לקות למידה

מנהל פורום לקויות למידה