תוכנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/04/2006 | 20:13 | מאת: אולגה

שמי אולגה כתבתי לך כבר אני מתלבתת בקשר לתוכנה shaper brain אני כותבו אם שגיאות נ ופלים לי אותיות בכל שפות אני מתקשה באנגלית מקצאות מחשב ומטימטיקה אני בלגניסטית בתקופת לימודים במככלה לא היתי מספיקה לרשום התי מבקשת לחזור אל הסברים ניסיתי בלימודים ריטלין זה לא תהתים לי בהמשך גילו אז אצלי דיקאון לקכגתי סרוקסט. יום אני לא נותלת תרופות יש לי איפחון דידקטי יש לי קושי לבתעה בכתב אניט קוראת יותר לעת מיאחרים בלימודים היתי משקיע ותר שעות מאחרים וקיבלת צוונים לרוב פחותים מאשר השקעתי סבלתי בכל המסגרות לימוד גם בארץ גם בחול כורהלי אני חולמת בשיוער אחרי שעה ומשהו אני כפר מקשיבה בקושי בשוער המורים התלנו שאני מתפרצת לדברהם התוכנה יעזור לי? תודה

29/04/2006 | 22:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אולגה לילה טוב, מן המעט שראיתי: אכן יש לך שגיאות כתיב רבות מאוד. יתכן וחלקן נובעות מחוסר ריכוז והפרעות קשב. יתכן ושווה לעשות ניסיון ולרכוש לניסיון שעות שימוש מעטות של התוכנה, ורק לאחר מכן להחליט האם הרחבת השימוש רצוייה לך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה