ריטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/04/2006 | 02:11 | מאת: סיון

אלמוג שלום! האם עליי ללכת לפסיכאטר בשביל לקבל מרשם לריטלין, או שללכת לפגישה עם הפסיכולוג והוא גם יכול לתת לי מרשם. חבל לי על כל יום לימודים שעובר אני כבר מיואשת ואם יש משהו שיכול לעזור לי להצליח יותר בלימודים אני חייבת לנסות. תודה סיון.

25/04/2006 | 08:42 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סיון בוקר טוב, במידה והפסיכולוג יכול לספק לך מרשם לריטלין, מה שנראה לי מוזר מאוד ולא חוקי, וזאת ללא הוצאה מיותרת של אלפי שקלים, פני לפסיכולוג. הדרך המוכרת לי היא פנייה ישירה לפסיכיאטר בתקווה שהתור יהיה מידי וכך גם תוצאותיו. בברכה אלמוג

27/04/2006 | 14:36 | מאת: חיפאית

סיון, פסיכולוג אינו מטפל באמצעות תרופות. הוא אינו מוסמך לתת מירשמים לתרופות. תרופות ניתנות על ידי רופא בלבד !!! חיפאית

מנהל פורום לקויות למידה