ריטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/04/2006 | 14:21 | מאת: סיון

שלום רב! אני בת 23 וכניראה סובלת מהפרעות קשב וריכוז, לומדת שנה שנייה למכינה ובחצי מהמבחנים ניכשלתי כיון שלא הייתי מסוגלת להיות מרוכזת בלימודים האם עליי לקחת ריטלין? ואיך ניורולוג מאבחן את הבעיה? תודה

19/04/2006 | 20:13 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סיון ערב טוב, לא אוכל לומר לך אם את זקוקה לריטלין משום שאיני מכירה אותך ואת דרך למידתך. האם את חושדת שיש לך הפרעת קשב? מדוע? נוירולוג או פסיכיאטר מקיימים בדיקות קשב וריכוז בסיוע בדיקות מחשב ובלעדיהן והם היחידים המורשים לקבוע האם את זקוקה לתרופה ובאיזה מינון. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה