שלום (שאלה קצת מוזרה)

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/04/2006 | 22:06 | מאת: דנה כהן

שמעתי על מקרים של אנשים מחוננים, או "גאונים" ברמה גבוהה מהרגיל, שנשלחו בילדותם הרכה לכל מיני ניסויים רפואיים. מדובר בילדים שנולדו עם מנת משכל גבוהה ביותר, ברמה שעולה בהרבה על מנות משכל של גאונים "רגילים".ילדים אלו פתחו בעיות נוירולוגיות קשות במערכת תפקוד המוח שכתוצאה מכך, אינם מסוגלים לתפקד באופן נורמלי. בניסויים אלו, הרופאים ביצעו בהם כל מיני ניסויים שאינם נופלים מניסויים שעושים על בעלי חיים למשל, כשרוצים לבדוק את מנת המשכל שלהם או את הפעולות המוחיות שלהם וכיו"ב. מדובר בסיפורים אמיתיים על אנשים שבעקבות אותם הניסויים קצת "נדפקו" וכיום מקבלים פיצויים כספיים על עגמת הנפש. רציתי לדעת אם זה נכון ואם מישהו מכם שמע על אותם המקרים האלו? במה מדובר בדיוק? תודה.

18/04/2006 | 23:18 | מאת: מוזרה

האם את חושדת שנערך בך ניסוי כזה ללא ידיעתך???? אולי תפני את השאלה לפורום פסיכיאטריה.

מנהל פורום לקויות למידה