דיסלקציה אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/07/2023 | 09:10 | מאת: השחא

אני בן 27 עם אינטליגנציה מעל הממוצע אבל עם בעיות כתיבה וקריאה ,מה אני יכול לעשות יש טיפול/תרגול לזה

שלום לך, כתבת מאוד בכללי, מהן הבעיות? האם קשה לקרוא מבחינת דיוק ו/או קצב? האם יש שגיאות כתיב? האם קשה בהבנת הנקרא? בהבעה בכתב? האם הקשיים היו תמיד או שהחלו לאחרונה? אם אתה סטודנט, ממליצה לפנות למרכז התמיכה במוסד שבו אתה לומד ולהתייעץ איתם. אם אתה חושד שייתכן שיש לך לקות למידה, יש לפנות לאבחון, מומלץ מסוג מת"ל. בהצלחה.

15/08/2023 | 22:48 | מאת: השחא

יש לי קריאה נחושית אני לא קורא את כל המילה אלה מנחש

אוקי, התשובה היא אותה התשובה שכתבתי למעלה.

מנהל פורום לקויות למידה