למה זה רלבנטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/03/2023 | 16:37 | מאת: יורי

T איזה שיפור יכולים לעשות משחקי מחשב אם משחקים אותם בגיל מתקדם והאם הם עוזרים גם להיות תגובתי/עירני יותר ?

שלום, למיטב ידיעתי, למשחקי מחשב קוגניטיביים יכולים להיות יתרונות, אך זה צריך להיות משחק אשר מיועד לעבוד על התחום המסוים אותו רוצים לשפר (כמו זיכרון למשל). זה פחות קשור ללקויות למידה וקשב אלא יותר לבעיות נוירולוגיות בתחומי זיכרון בגיל המבוגר. ניתן להתייעץ עם מרפאות נוירולוגיות-קוגניטיביות כמו זו שבאיכילוב או רמב"ם למשל. בהצלחה.

מנהל פורום לקויות למידה