הארכת זמן דרישה ראשונה בכיתה י- יא

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/02/2023 | 17:18 | מאת: אלי

עד כמה זה אפשרי? מה התהליכים העיקריים? הכרחי אבחון ?איפה? קובע לגמרי? אולי קישור להסבר מקוצר בעניין?

הארכת זמן בבחינה היא אחת מההתאמות שקיימות, שנועדו לאפשר לתלמיד עם לקות למידה, הפרעת קשב או מוגבלות רפואית להיבחן בתנאים המתאימים לו. אם יש חשד ללקות למידה ו/או הפרעת קשב, רצוי ומומלץ לבצע אבחון, לא רק על מנת לבדוק אפשרות להתאמות, אלא גם על מנת להבין את הקושי ולהציע דרכי עזרה, כעת וגם בעתיד. לגבי נהלים ספציפיים של משרד החינוך, ניתן לראות באתר שלהם את כל המידע העדכני ביותר בנוגע לתהליך. בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה