מבחנים מודפסים במערכת החינוכית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/12/2018 | 12:26 | מאת: מיכל

ביתי בכיתה יא, לומדת במסגרת רגילה בתוכנית 07. אחת המורות קבוע מגישה מבחן בכתב יד, לבת שלי זה מאוד קשה בגלל ליקויי הלמידה שלה להתמקד גם בפיענוח הכתב הלא ברור וגם בהבנת השאלה. זיכרון לטווח הקצר. המורה מוכנה לבחון אותה רק בעפ, אבל ביתי אומרת שקשה לה להבין השאלה רק משמיעה, היא צריכה את השילוב של השמיעה עם הקריאה. האם יש חוק ברור בעיניין? האם במגרות של על יסודי יש חובה להדפיס מבחנים? אם כן בבקשה תפנו אותי למקור.. יש לי אסיפת הורים אני צריכה הוכחות.

שלום רב, איני מכירה את הנהלים בנושא ממשרד החינוך, אשר עשויים להשתנות משנה לשנה, ולכן ממליצה לפנות למת"לית בית הספר (או ליועצת/מנהלת) ולבקש מהן המלצות ומידע. בהצלחה.

מנהל פורום לקויות למידה