כיתה קטנה או הוראת מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/08/2018 | 23:36 | מאת: בתאל

יש לי ילדה קושי ולמה אובחנה קשב וריכוז היום עולה ד קושי חברתית וגם לימודים להבנת הנקרה חשבוןממש לא יכולה לשבת לאורך זמן קשים לימודים אפילו בכיתה כל רבע שעה לא יוצאת ריכוז בעיות חברתיות עם כיתה קטנה יעזור או מורה הוראת מתקנת גרוש שלי אומר מנגד לעבור לכיתה קטנה הוא רוצה הוראת מתקנת אני רוצה רק לטובת ילדה ילדה יש קשים לימודים חברתית

שלום, מדברייך נראה כי ילדתך חווה קשיים במספר תחומים. על מנת לבחון את הדרך הטובה ביותר לסייע לילדתך, אני ממליצה להתייעץ עם צוות ביה"ס (יועצת, מחנכת ובמידת הצורך פסיכולוג ביה"ס), ולשקול דרכי התערבות מתאימות. במידת הצורך, ניתן לפנות לאבחון המתאים לפי תחומי הקושי. בהצלחה,

מנהל פורום לקויות למידה