האם להעביר לכיתה קטנה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

01/05/2018 | 22:56 | מאת: ילד מכיתה רגילה לקטנה

רציתי לדעת בקשר לכיתה קטנה . הוא נימצא כעת הרגילה . ואני רוצה להעביר במיוחד שמציקים לילד כי רואים שהוא עדין וחלש ולא מחזיר . מבחינת לימודים קשה לא כי המורה לא יכול לעזור רק לו מול 30 ילדים . אבל הוא ילד חכם . אבל אני רואה את הקושי ושלא טוב לא שם ? האם להעביר לכיתה קטנה ?

שלום שאלתך מורכבת וקשורה להיבטים רבים אשר בלא ידיעת פרטים נוספים לא ניתן להשיב עליה באופן מלא. ממליצה לפנות לצוות בית הספר כגון יועץ, מחנך ואם יש צורך גם פסיכולוג בית הספר והמנהל ובהתחשב בתמונה המלאה לשקול כיצד לסייע לילדך. בהצלחה

מנהל פורום לקויות למידה