המלצה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

28/07/2008 | 07:59 | מאת: אור

שלום, מחפשת פסיכיאטר פרטי המומחה בהפרעות אכילה באיזור המרכז (ת"א, הרצליה) המון תודה

28/07/2008 | 13:27 | מאת: ?

היי אור אני מצרפת לינק בנושא (יש שם מספר המלצות). במקביל אנסה לברר על פסיכיאטרים נוספים. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1210,xPG-129,xFT-96116,xFP-96236,m-Doctors,a-Forums.html

30/07/2008 | 12:19 | מאת:

אור למה פסיכיאטר כדי שילעיט אותך במלא כדורים. כדי שימסטל אותך כך זו דרך של בריחה מהמציאות וההתמודדות עם דברים. יש אפשרות ללכת למטפל בתחום הפרעות האכילה ויש הרבה טובים כאלה בארץ ואת זה בהחלט אפשר לשלב עם הליכה לפסיכיאטר. חשוב להתמודד קודם כל עם הפחדים והבעיות ולא לברוח מהם, יכול להיות שאחרי שתלמדי לחיות עם הפחדים לא תצטרכי פסיכיאטר וכדורים.

01/08/2008 | 01:02 | מאת: sadness

קראתי את תשובתך וסלחי לי - היא אינה במקום. הפונה עשתה צעד אמיץ וביקשה המלצה לפסיכיאטר. היא רוצה עזרה ועשתה צעד חשוב. מדוע את ממהרת לפסול זאת ולהבריח אותה? חולות בה"א לא פונות לפסיכיאטר כדי "להתמסטל ולעשות סמים", אלא כדי להשתמש בתרופות ככלי עזר בטיפול. לא תמיד שיחות נטו נמצאות מועילות, ואין כל פסול בלהיעזר בכדור כזה או אחר בתהליך כדי להקל עליו. הרי גם כך מדובר במסלול ייסורים קשה מנשוא. אף יותר מכך - ישנם מקרים שטיפול תרופתי הוא הכרחי. אז אני שמחה עבור בתך שנחלצה ממלתעות המחלה ללא כדורים (כך אני מבינה לפחות), אך זכרי שלא דין אחד כדין אחר. לילה טוב.